1. Engelse boeken
  2. Forewords and Afterwords

Forewords and Afterwords

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Forewords and Afterwords is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 544 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780679724858. 

Specificaties Forewords and Afterwords

HoofdauteurW. H. Auden
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum19 februari 1990

Omschrijving van Forewords and Afterwords

De essays in deze verzameling zijn geschreven als recensies, voornamelijk voor The New York Review of Books en The New Yorker, over boeken van of over Alexander Pope, Vincent van Gogh, Thomas Mann, Virginia Woolf, Oscar Wilde en A. E. Housman. Ook dienen ze als inleidingen bij edities van de klassieke Griekse schrijvers, de protestantse mystici, Shakespeare, Goethe, Kierkegaard, Tennyson, Grimm en Andersen, Poe, G. K. Chesterton, Paul Valéry en anderen. Deze prozastukken onthullen dezelfde geestigheid en intelligentie - evenals de visie - die de briljantie van Auden's poëzie voeden. Deze verzameling essays, getiteld "Voorwoorden en Nawoorden", biedt een fascinerende kijk in de literaire wereld van W.H. Auden. De essays zijn oorspronkelijk geschreven als recensies voor gerenommeerde tijdschriften en als introducties voor belangrijke literaire werken. Met onderwerpen variërend van beroemde kunstenaars zoals Vincent van Gogh en schrijvers zoals Virginia Woolf, tot klassieke Griekse schrijvers en mystici, biedt dit boek een breed scala aan onderwerpen en perspectieven. Wat deze essays echt bijzonder maakt, is de scherpzinnigheid en intelligentie waarmee ze zijn geschreven. Auden weet de lezer te boeien met zijn briljante inzichten en zijn scherpe observaties. Zijn visie op de literaire wereld is verfrissend en inspirerend. "Voorwoorden en Naw.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Forewords and Afterwords

Het boek Forewords and Afterwords is geschreven door W. H. Auden. De oorspronkelijke releasedatum was 19 februari 1990.

Het boek Forewords and Afterwords is te koop als Paperback.

Forewords and Afterwords bestaat uit 544 pagina’s. 

Forewords and Afterwords is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken