1. Engelse boeken
  2. Four Quartets

Four Quartets

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Four Quartets is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 56 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780571068944. 

Specificaties Four Quartets

HoofdauteurT S Eliot
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 mei 2001

Omschrijving van Four Quartets

Met zijn vier delen, 'Burnt Norton', 'East Coker', 'The Dry Salvages' en 'Little Gidding', biedt Four Quartets niet alleen enkele van de meest muzikale en onvergetelijke passages uit de poëzie van de twintigste eeuw, maar ook een diepgaande meditatie over spirituele, filosofische en persoonlijke thema's die de auteur bezighielden. Dit meesterwerk neemt je mee op een betoverende reis door de diepten van de menselijke ziel en nodigt je uit om na te denken over de essentie van het bestaan. 'Burnt Norton' opent de deur naar een wereld van tijdloosheid, waar verleden, heden en toekomst samenvloeien in een enkel ogenblik. 'East Coker' daarentegen verkent de cyclus van leven en dood en de eeuwige zoektocht naar betekenis. In 'The Dry Salvages' voert de dichter ons mee naar de kusten van de zee, waar hij de vergankelijkheid van materiële bezittingen en de waarde van spirituele verlichting onderzoekt. Ten slotte brengt 'Little Gidding' ons naar een mystieke plek waar het goddelijke en het menselijke elkaar ontmoeten en waar we worden uitgenodigd om ons te verbinden met iets groters dan onszelf. Four Quartets is een meesterwerk dat niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook de geest verheft. Het is een poëtische schat die je keer op keer kunt herontdekken en waar je nieuwe betekenissen in kunt vinden. Verrijk je literaire collectie met.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Four Quartets

Het boek Four Quartets is geschreven door T S Eliot. De oorspronkelijke releasedatum was 08 mei 2001.

Het boek Four Quartets is te koop als Paperback.

Four Quartets bestaat uit 56 pagina’s. 

Four Quartets is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken