1. Nederlandse boeken
  2. Fritzi

Fritzi

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Fritzi is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403102917. 

Specificaties Fritzi

Hoofdauteurde Poezieboys
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum28 januari 2021

Omschrijving van Fritzi

Fritzi, een liefdevolle ode aan het werk en leven van Fritzi. Dit prachtige product is geïnspireerd op de unieke creativiteit en passie van Fritzi, een ware kunstenaar in hart en ziel. Met zorg en toewijding is dit product ontworpen om de essentie van Fritzi's werk en leven vast te leggen. Het product is vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor het een tijdloze en duurzame uitstraling heeft. De gedetailleerde afwerking en het oog voor detail laten zien hoeveel aandacht er is besteed aan het creëren van dit meesterwerk. Met zijn elegante vormen en levendige kleuren brengt Fritzi een vleugje artistieke schoonheid in elk interieur. Als eerbetoon aan het leven van Fritzi, is er een klein boekje toegevoegd met inspirerende citaten en anekdotes over zijn kunst. Dit geeft het product een extra dimensie en maakt het een waardevolle toevoeging aan je collectie. Of je nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets unieks en bijzonders, Fritzi zal je zeker betoveren met zijn charme en magie. Met Fritzi in huis haal je niet alleen een prachtig kunstwerk in huis, maar ook een stukje van de ziel van Fritzi zelf. Laat je inspireren door zijn creativiteit en laat Fritzi je begeleiden op een reis vol artistieke ontdekkingen. Met trots presenteren wij Fritzi, een eerbetoon aan een.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Fritzi

Het boek Fritzi is geschreven door de Poezieboys. De oorspronkelijke releasedatum was 28 januari 2021.

Het boek Fritzi is te koop als Paperback.

Fritzi bestaat uit 64 pagina’s. 

Fritzi is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken