1. Engelse boeken
  2. From the river to the sea

From the river to the sea

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. From the river to the sea is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 108 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464313048. 

Specificaties From the river to the sea

HoofdauteurZainab Zamil
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van From the river to the sea

Ik ben altijd een anonieme pseudo-schrijver geweest, misschien wel een verhalenverteller die ooit gepubliceerd zou worden, wachtend op mijn beurt om eindelijk mijn eigen verhaal te kunnen vertellen. Beste lezer, ik dank u voor het lezen van mijn verspilde woorden, bedankt dat u van mijn misschien iets definitiefs heeft gemaakt, bedankt dat u mijn droom werkelijkheid heeft laten worden - een pseudo-schrijver en eindelijk gepubliceerde verhalenverteller - een pseudo-schrijver en eindelijk gepubliceerde verhalenverteller. Van de rivier naar de zee is een ontroerend boek dat de lezer meeneemt op een reis vol emotie en verbeeldingskracht. Het is een verzameling van verhalen die zijn ontsprongen uit de diepste hoeken van de schrijver zijn ziel en nu eindelijk het daglicht zien. Deze verhalen nemen je mee op avontuur, van de rustige oevers van een kalme rivier tot de onstuimige golven van de zee. Dit boek is een eerbetoon aan alle dromers die wachten op hun kans om hun stem te laten horen. Het is een viering van de kracht van woorden en de magie van verhalen vertellen. Met elke pagina zul je jezelf verliezen in de levendige beschrijvingen, de diepgaande personages en de meeslepende plots. Of je nu een fervent lezer bent of gewoon op zoek bent naar een inspirerend verhaal, Van de rivier naar de zee zal je betoveren en je hart verwarmen met.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over From the river to the sea

Het boek From the river to the sea is geschreven door Zainab Zamil. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek From the river to the sea is te koop als Paperback.

From the river to the sea bestaat uit 108 pagina’s. 

From the river to the sea is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken