1. Engelse boeken
  2. Garments Against

Garments Against

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Garments Against is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141990217. 

Specificaties Garments Against

HoofdauteurAnne Boyer
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 september 2019

Omschrijving van Garments Against

Garments Against is een bekroonde meditatie over overleving, zorg en de rol van literatuur in een ongelijke wereld. Rond die tijd hadden mijn dochter en ik het volgende gesprek: "Anne, stel je voor dat de wereld niets in zich had. Bedoel je helemaal niets - alleen duisternis - of een wereld zonder voorwerpen? Ik bedoel een wereld zonder dingen: geen huizen, stoelen of auto's. Een wereld met alleen mensen, bomen en vuil. Wat denk je dat er zou gebeuren? Mensen zouden dingen maken. We zouden dingen maken van bomen en vuil." Wanneer de kou komt, wanneer onze behoeften zich aankondigen, is het met kleding, met bezittingen, in literatuur, door dromen - in alle vormen en categorieën die vorm geven, bevatten en beperken - dat we onszelf in leven houden. Toch, in een samenleving waarin sommigen rijk zijn en anderen arm, wie mag er dromen en wie bedenkt onze vormen? Dit is een boek gemaakt van geld en het gebrek aan geld; van schrijven en niet-schrijven; van ziekte en zorg; van goedkope appartementen, cake-bakkende moeders, Socratische dochters en lichamen die weigeren. Garments Against is niet alleen een boek, maar een reis door de complexiteit van het menselijke bestaan. Het onderzoekt de relatie tussen bezit, creativiteit en overleving in een wereld waarin ongelijkheid de norm is. Het daagt de lezer uit om na te denken over de rol van literatu.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Garments Against

Het boek Garments Against is geschreven door Anne Boyer. De oorspronkelijke releasedatum was 17 september 2019.

Het boek Garments Against is te koop als Paperback.

Garments Against bestaat uit 112 pagina’s. 

Garments Against is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken