1. Nederlandse boeken
  2. Geborgen en getroost

Geborgen en getroost

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Geborgen en getroost is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043527705. 

Specificaties Geborgen en getroost

HoofdauteurDietrich Bonhoeffer
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum11 oktober 2016

Omschrijving van Geborgen en getroost

Geborgen en getroost' is een unieke verzameling van de gedichten en gebeden van Dietrich Bonhoeffer. Deze verzameling bestaat uit werken die zijn geschreven tijdens zijn gevangenschap, die uiteindelijk leidde tot zijn dood, en ook tijdens de turbulente periode voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog. Bonhoeffer heeft op meesterlijke wijze zijn diepste gedachten over zichzelf, zijn vrienden, zijn medegevangenen, de kerk en de toekomst in de vorm van gedichten en gebeden gegoten, waardoor ze inmiddels als klassiekers worden beschouwd. Deze bijzondere teksten bieden nog steeds een bron van contemplatie, troost en bemoediging. Door 'Geborgen en getroost' krijgen lezers de mogelijkheid om een intieme kijk te krijgen in de innerlijke wereld van Bonhoeffer, waar hij zijn diepste emoties en gedachten deelt. Deze poëtische en gebedsvolle uitingen weerspiegelen niet alleen de moeilijke tijden waarin Bonhoeffer leefde, maar roepen ook universele gevoelens op die mensen van alle tijden en plaatsen kunnen herkennen. Met 'Geborgen en getroost' haal je niet alleen een prachtige verzameling literaire werken in huis, maar ook een bron van inspiratie en troost. Dit boek biedt een uitnodiging om te reflecteren op de essentiële vragen van het leven en om stil te staan bij onze eigen gevoelens en verlangens. Het is een tijdloze metgezel die ons herinnert aan de kracht.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Geborgen en getroost

Het boek Geborgen en getroost is geschreven door Dietrich Bonhoeffer. De oorspronkelijke releasedatum was 11 oktober 2016.

Het boek Geborgen en getroost is te koop als Paperback.

Geborgen en getroost bestaat uit 128 pagina’s. 

Geborgen en getroost is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken