1. Nederlandse boeken
  2. Gedichten dieaan het huilen maken

Gedichten dieaan het huilen maken

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gedichten dieaan het huilen maken is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044629538. 

Specificaties Gedichten dieaan het huilen maken

HoofdauteurIsa Hoes
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 november 2015

Omschrijving van Gedichten dieaan het huilen maken

Isa Hoes is op zoek gegaan naar het meest dierbare gedicht van meer dan zestig toonaangevende Nederlandse en Vlaamse vrouwen. Tijdens haar zoektocht ontdekte ze dat bekende namen zoals Aaf Brandt Corstius, Esther Verhoef, Sacha de Boer en vele anderen een geheime liefde voor poëzie koesteren. In Gedichten die vrouwen aan het huilen maken delen schrijfsters, actrices, kunstenaressen en politica's hun persoonlijke ervaringen met het gedicht dat hen telkens opnieuw raakt. Deze bijzondere verzameling biedt een ontroerend inkijkje in de geest van vrouwen die ons huidige tijdsbeeld bepalen. Isa Hoes, bekend als actrice en scenariste, weet als geen ander hoe ze ontroering kan overbrengen aan een groot publiek. Haar persoonlijke ervaringen maken dat deze bundel je diep raakt en niet meer loslaat. Daarnaast bevat het boek bijdragen van onder anderen Sonja Barend, Sacha de Boer, Aaf Brandt Corstius, Lola Brood, Daphne Bunskoek, Renate Dorrestein, Maryam Hassouni, Astrid Joosten en Myrthe van der Meer. Gedichten die vrouwen aan het huilen maken is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie en een unieke manier om de gedachten en emoties van invloedrijke vrouwen te ontdekken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gedichten dieaan het huilen maken

Het boek Gedichten dieaan het huilen maken is geschreven door Isa Hoes. De oorspronkelijke releasedatum was 05 november 2015.

Het boek Gedichten dieaan het huilen maken is te koop als Hardcover.

Gedichten dieaan het huilen maken bestaat uit 208 pagina’s. 

Gedichten dieaan het huilen maken is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken