1. Nederlandse boeken
  2. Gedichten van de broer van Roos

Gedichten van de broer van Roos

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gedichten van de broer van Roos is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029091824. 

Specificaties Gedichten van de broer van Roos

HoofdauteurTim Hofman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 januari 2017

Omschrijving van Gedichten van de broer van Roos

Tim Hofman, bekend als BNN-presentator, DWDD-tafelheer en de glorieuze winnaar van Wie Is De Mol 2016, heeft zijn hartstochtelijke passie voor poëzie omgetoverd in zijn indrukwekkende debuutwerk "Gedichten van de broer van Roos". Dit meesterwerk is doordrenkt met de diepe emoties, gedachten en ervaringen van de auteur, waarmee hij de lezers meeneemt op een betoverende reis door de wereld van de poëzie. Elk gedicht in dit boek is doordrenkt van de authentieke stem van Tim Hofman, waarin hij op een diepgaande en persoonlijke manier zijn innerlijke gevoelens uitdrukt. Met zijn scherpe observaties van het alledaagse leven en zijn vermogen om universele thema's op een ontroerende wijze aan te raken, weet hij de lezer te raken tot in het diepst van hun ziel. "Gedichten van de broer van Roos" biedt een unieke en intieme kijk in de gedachtewereld van Tim Hofman. Het is een meeslepende bundel die je uitnodigt om te verdwalen in de prachtige taal en de diepzinnige betekenis achter elk gedicht. Dit boek is niet alleen een verzameling van woorden, maar een emotionele reis die je raakt en inspireert. Dompel jezelf onder in de magische wereld van de broer van Roos en laat je betoveren door de kracht van poëzie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gedichten van de broer van Roos

Het boek Gedichten van de broer van Roos is geschreven door Tim Hofman. De oorspronkelijke releasedatum was 17 januari 2017.

Het boek Gedichten van de broer van Roos is te koop als Hardcover.

Gedichten van de broer van Roos bestaat uit 96 pagina’s. 

Gedichten van de broer van Roos is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken