1. Nederlandse boeken
  2. Gedichten voor het hart

Gedichten voor het hart

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gedichten voor het hart is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 176 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789041740441. 

Specificaties Gedichten voor het hart

HoofdauteurAnna Enquist
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 september 2007

Omschrijving van Gedichten voor het hart

Gedichten voor het hart is een betoverende verzameling die doordrenkt is met ontroerende woorden. Kunstkenner Henk van Zuiden heeft speciaal voor deze bundel de meest aangrijpende gedichten uit de Nederlandse en Vlaamse poëzie geselecteerd. Dichters zoals Ida Gerhardt, Ingmar Heytze, Anna Enquist en vele anderen weten met hun gedichten recht naar het hart te spreken en zullen iedereen, ongeacht welke tegenslag zij ook hebben doorstaan, een steuntje in de rug bieden. Deze prachtige bloemlezing biedt een scala aan troostende woorden die de ziel beroeren. Of je nu een moeilijke periode doormaakt, een verlies hebt geleden of gewoon behoefte hebt aan wat inspiratie, Gedichten voor het hart zal je hart verwarmen en je geest verheffen. Laat je meevoeren door de prachtige taal en diepe emoties die in deze gedichten naar voren komen. Elk gedicht is zorgvuldig gekozen om een breed scala aan ervaringen en gevoelens te dekken, van verdriet en verlies tot hoop en vreugde. Het is een bundel die je keer op keer zult willen openslaan, om je te laten onderdompelen in de rijkdom van de Nederlandse en Vlaamse poëzie. Gedichten voor het hart is meer dan alleen een boek; het is een metgezel die je zal bijstaan tijdens de donkerste momenten en je zal verheffen wanneer je het nodig hebt. Laat je betoveren door de kracht van woorden en voel hoe deze.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gedichten voor het hart

Het boek Gedichten voor het hart is geschreven door Anna Enquist. De oorspronkelijke releasedatum was 07 september 2007.

Het boek Gedichten voor het hart is te koop als Hardcover.

Gedichten voor het hart bestaat uit 176 pagina’s. 

Gedichten voor het hart is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken