1. Nederlandse boeken
  2. Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost

Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 95 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789079626038. 

Specificaties Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost

HoofdauteurJ.H. Stronks
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 juli 2022

Omschrijving van Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost

Liefde en troost komen tot leven in de gedichtenbundels "Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost". Deze bundels nemen je mee op een reis door de dieptes van emoties en bieden een gevoel van geborgenheid. De poëzie in deze bundels gaat verder dan alleen mooie woorden. Het is een toevluchtsoord, een manier om het licht te vangen en kracht te vinden wanneer het leven tegenzit. De gedichten van Jenk zijn een bron van troost en inspiratie. Ze geven woorden aan verdriet, benoemen onmacht en brengen het vuur van de liefde tot leven. Maar ook de leegte krijgt een stem en woede wordt als een bliksemschicht verwoord. Deze gedichten voeden veerkracht, verdubbelen ondeugd en wekken humor op. Jenk's woorden zijn een afspiegeling van zijn eigen ervaringen en brengen hem inzicht. Ze helpen hem om goed voor zijn ziel te zorgen en kunnen ook jou raken en steun bieden. Met de gedichtenbundels "Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost" haal je een waardevolle verzameling poëzie in huis. Laat je meevoeren door de kracht van de woorden en ontdek de helende werking van poëzie. Deze bundels zijn niet alleen een prachtig cadeau voor jezelf, maar ook voor iedereen die behoefte heeft aan liefde, troost en inspiratie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost

Het boek Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost is geschreven door J.H. Stronks. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juli 2022.

Het boek Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost is te koop als Hardcover.

Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost bestaat uit 95 pagina’s. 

Gedichtenbundels 1 Liefde en Troost is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken