1. Nederlandse boeken
  2. Geef me je echt

Geef me je echt

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Geef me je echt is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493059795. 

Specificaties Geef me je echt

HoofdauteurAnne-Marije Maris
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum28 januari 2021

Omschrijving van Geef me je echt

We hebben allemaal de neiging om onszelf te verbergen achter muren en maskers. We beschermen onszelf tegen negatieve emoties en tegen het harde oordeel van de wereld. Muren lijken veilig en maskers geven ons een houding. Maar in werkelijkheid leven we slechts half. Wie zijn we echt? Waar komen we vandaan en waar willen we naartoe? Wat hebben we nodig? Het is eng om onze meest pure en kwetsbare zelf te tonen. Maar tegelijkertijd krijgt het leven zoveel meer kleur als we onszelf durven te geven. Als we onze plek in de wereld durven innemen. Er is maar één persoon zoals jij. Niemand is hetzelfde. Dus geef me je echte zelf. Met al je mooie en donkere kanten. Want echt waar: je mag er zijn! Anne-Marije Maris (1980) heeft Algemene Taalwetenschap en Logopedie gestudeerd. Na meer dan tien jaar als logopedist te hebben gewerkt, onder andere in het speciaal onderwijs, heeft ze in 2017 het roer omgegooid. Ze is begonnen met Brievenbusgeluk, waar ze persoonlijke geluks- en troostmomenten creëert in de vorm van kaarten, posters, gedichten en nog veel meer.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Geef me je echt

Het boek Geef me je echt is geschreven door Anne-Marije Maris. De oorspronkelijke releasedatum was 28 januari 2021.

Het boek Geef me je echt is te koop als Paperback.

Geef me je echt bestaat uit pagina’s. 

Geef me je echt is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken