1. Nederlandse boeken
  2. Geen Zonder mij

Geen Zonder mij

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Geen Zonder mij is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 212 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789077944172. 

Specificaties Geen Zonder mij

HoofdauteurOlette Luitwieler
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum04 november 2019

Omschrijving van Geen Zonder mij

Dit boek is niet door mij geschreven. Het is door mij heen gekomen, blijkbaar stond ik ervoor open. Ik heb er niet om gevraagd, ik heb het zomaar ontvangen. Ik dank de Gever dan ook.’ Zo begint Geen Zonder mij. Dit boek is een ware ontdekkingsreis naar een leven in eenheid. Het opent met verbazingwekkende en pakkende zinnen die je meteen meenemen in een waterval van overpeinzingen. Het is als een stortvloed van innerlijke beweging die over je heen golft en je keer op keer verrast, ontroert en stil maakt. Olette Luitwieler, bekend van haar eerdere publicaties zoals Levensdroom, Godenkind en Zielewind, heeft met Geen Zonder mij haar eerste poëtische bundel uitgebracht. In dit boek laat ze iedere uitleg achterwege en neemt ze de lezer met ongekende kracht en opgewekte blijmoedigheid direct mee naar de Ene Werkelijkheid. Het alledaagse leven wordt even vergeten, want zoals Luitwieler schrijft: ‘Het ik is een golf die zich los van de zee waant. Een ‘verlicht ik’ is een golf die zich de zee waant. Ontwaken is alle wanen.’ Geen Zonder mij is een boek dat je meeneemt op een diepgaande reis naar zelfontdekking en eenheid. Het is een bron van inspiratie en een uitnodiging om met een open geest en hart de woorden tot je te nemen. Laat je meevoeren door de krachtige en betoverende schrijfstijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Geen Zonder mij

Het boek Geen Zonder mij is geschreven door Olette Luitwieler. De oorspronkelijke releasedatum was 04 november 2019.

Het boek Geen Zonder mij is te koop als Hardcover.

Geen Zonder mij bestaat uit 212 pagina’s. 

Geen Zonder mij is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken