1. Nederlandse boeken
  2. Geluk is gevaarlijk

Geluk is gevaarlijk

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Geluk is gevaarlijk is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 232 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789041740670. 

Specificaties Geluk is gevaarlijk

HoofdauteurRutger Kopland
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum16 oktober 2019

Omschrijving van Geluk is gevaarlijk

"Geluk is gevaarlijk" is een meeslepende en betoverende verzameling gedichten van de geliefde Nederlandse dichter Rutger Kopland. Deze bundel neemt lezers mee op een reis door de diepten van de menselijke emotie en de complexiteit van het leven zelf. Met zijn heldere en tegelijkertijd mysterieuze woorden weet Kopland de essentie van het bestaan te vangen en ons te laten voelen wat er voorheen onzichtbaar was. Deze unieke selectie van gedichten is samengesteld uit al zijn tot nu toe gepubliceerde bundels en biedt een diepgaande en intieme kijk op de wereld van Kopland. Zijn woorden raken de ziel en laten ons nadenken over de betekenis van geluk en de gevaren die het met zich meebrengt. Elk gedicht is een kunstwerk op zich, waarin Kopland speelt met taal, ritme en beeldspraak om een diepe emotionele resonantie te creëren. Of je nu een ervaren poëzieliefhebber bent of nieuw bent in de wereld van de Nederlandse literatuur, "Geluk is gevaarlijk" zal je zeker betoveren en inspireren. Duik in de prachtige woorden van Rutger Kopland en laat je meevoeren op een reis vol introspectie, verwondering en de schoonheid van het menselijk bestaan.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Geluk is gevaarlijk

Het boek Geluk is gevaarlijk is geschreven door Rutger Kopland. De oorspronkelijke releasedatum was 16 oktober 2019.

Het boek Geluk is gevaarlijk is te koop als Hardcover.

Geluk is gevaarlijk bestaat uit 232 pagina’s. 

Geluk is gevaarlijk is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken