1. Nederlandse boeken
  2. Gelukkig en blij

Gelukkig en blij

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gelukkig en blij is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045128825. 

Specificaties Gelukkig en blij

HoofdauteurEdward van de Vendel
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum08 juni 2023

Omschrijving van Gelukkig en blij

Edward van de Vendel en Martijn van der Linden hebben hun krachten gebundeld om een buitengewone verzameling gedichten te creëren die de essentie van geluk en blijdschap vangen. In deze betoverende bundel nemen ze ons mee op een reis door de emoties en ervaringen die ons hart laten zingen. Met een speelse mix van ontroering, humor en ernst, weten de dichters ons te raken en te verrassen. Ze tonen ons dat geluk niet alleen te vinden is in grote en spectaculaire gebeurtenissen, maar ook in de kleine alledaagse momenten die ons leven kleur geven. Of het nu gaat om een glimlach van een geliefde, de geur van versgebakken brood of de warme gloed van de zon op onze huid, deze gedichten herinneren ons eraan dat geluk in de kleine dingen schuilt. De prachtige illustraties van Martijn van der Linden voegen een extra dimensie toe aan de poëzie en brengen de emoties tot leven. Zijn kunstwerken vangen de essentie van elk gedicht en nemen ons mee naar een wereld waar geluk en blijdschap grenzeloos zijn. Deze bundel is een waardevolle toevoeging aan elke boekenplank en een bron van inspiratie voor jong en oud. Laat je betoveren door Gelukkig en blij en ontdek de schoonheid van het alledaagse.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gelukkig en blij

Het boek Gelukkig en blij is geschreven door Edward van de Vendel. De oorspronkelijke releasedatum was 08 juni 2023.

Het boek Gelukkig en blij is te koop als Hardcover.

Gelukkig en blij bestaat uit 112 pagina’s. 

Gelukkig en blij is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken