1. Engelse boeken
  2. Gentle Chaos

Gentle Chaos

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gentle Chaos is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780762482047. 

Specificaties Gentle Chaos

HoofdauteurTyler Gaca
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum12 oktober 2023

Omschrijving van Gentle Chaos

Gentle Chaos, het eerste boek van een van de meest invloedrijke stemmen op TikTok, de social media-superster Tyler Gaca (ook wel bekend als @ghosthoney). Deze prachtig vormgegeven collectie speelt perfect in op de trends van Instagram-vriendelijke poëzie, net zoals die van Rupi Kaur en amanda lovelace, en de moderne mystieke esthetiek. In Gentle Chaos brengt Tyler Gaca zijn unieke kijk op het leven, de liefde en de wereld tot uiting door middel van zijn diepgaande en betoverende poëzie. Met woorden die raken tot in de ziel, neemt hij de lezers mee op een emotionele reis vol verrassingen en verwondering. Zijn gedichten zijn als kleine kunstwerken, die de lezer uitnodigen om stil te staan bij de schoonheid van het alledaagse en de magie van het onbekende. Dit boek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van inspiratie en troost. Tyler Gaca's stem resoneert met een hele generatie en met Gentle Chaos voegt hij een nieuwe dimensie toe aan de wereld van moderne poëzie. Of je nu een fan bent van zijn werk op TikTok of gewoon op zoek bent naar een bijzondere literaire ervaring, dit boek is een must-have voor iedereen die wil worden meegevoerd door de kracht van woorden en de betovering van poëzie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gentle Chaos

Het boek Gentle Chaos is geschreven door Tyler Gaca. De oorspronkelijke releasedatum was 12 oktober 2023.

Het boek Gentle Chaos is te koop als Hardcover.

Gentle Chaos bestaat uit 240 pagina’s. 

Gentle Chaos is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken