1. Nederlandse boeken
  2. Gezondheid

Gezondheid

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gezondheid is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038807898. 

Specificaties Gezondheid

HoofdauteurLévi Weemoedt
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 november 2019

Omschrijving van Gezondheid

Gezondheid is een product dat de vrolijke wanhoop van Lévi Weemoedt in een flesje heeft weten te vangen. Dit unieke elixer is gebaseerd op zijn ervaringen in het trieste Vlaardingen en zijn zoektocht naar geluk in Assen. Het is een uiting van zijn ziel, die altijd met hem meereist, zelfs naar de nog grotendeels ongekerstende veengebieden en op de Hondsrug. Met Gezondheid kunt u een dosis vrolijke wanhoop ervaren, verpakt in een verfrissend drankje. Elk slokje laat u de vreugde voelen die voortkomt uit de uitdagingen en teleurstellingen van het leven. Het is een unieke mix van hoop en melancholie, met een vleugje mysterie en avontuur. Dit product is niet zomaar een drankje; het is een reis door de geest van Lévi Weemoedt. Ontdek de diepgewortelde emoties die in zijn aderen stromen en laat u meevoeren door de betoverende smaak van vrolijke wanhoop. Geniet van Gezondheid en laat uw ziel dansen op de melodie van het leven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gezondheid

Het boek Gezondheid is geschreven door Lévi Weemoedt. De oorspronkelijke releasedatum was 05 november 2019.

Het boek Gezondheid is te koop als Hardcover.

Gezondheid bestaat uit 128 pagina’s. 

Gezondheid is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken