1. Engelse boeken
  2. Glass Hearts Broken Promises

Glass Hearts Broken Promises

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Glass Hearts Broken Promises is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 336 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524890254. 

Specificaties Glass Hearts Broken Promises

HoofdauteurKayla McCullough
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum04 januari 2024

Omschrijving van Glass Hearts Broken Promises

De Glass Hearts Broken Promises is een betoverend kunstwerk dat de delicate aard van liefde en de kwetsbaarheid van ons hart weergeeft. Met de hand vervaardigd door ambachtslieden, is elk glazen hart uniek en vertelt het een verhaal van gebroken beloftes en de moed om lief te hebben ondanks de risico's. Deze prachtige kunstwerken zijn gemaakt van hoogwaardig glas dat zorgvuldig is gevormd tot een hartvorm, met fijne scheuren die het oppervlak doorkruisen. Elke barst symboliseert een gebroken belofte, een emotionele wond die ons hart heeft geraakt. Maar in plaats van deze gebrokenheid te verbergen, benadrukt het glas juist de schoonheid van ons vermogen om lief te hebben en ons kwetsbare zelf te tonen. De Glass Hearts Broken Promises is niet alleen een decoratief stuk, maar ook een herinnering aan de kracht van liefde en het belang van moed in ons leven. Plaats het op een prominente plek in je huis, zoals op een boekenplank of op een dressoir, om je eraan te herinneren dat liefde het waard is, zelfs als er risico's aan verbonden zijn. Dit unieke kunstwerk zal een gespreksonderwerp zijn en een bron van inspiratie voor iedereen die het ziet. Dus durf je hart open te stellen en kies voor liefde, want de Glass Hearts Broken Promises herinnert ons eraan dat de beloningen groter zijn dan de eventuele pijn.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Glass Hearts Broken Promises

Het boek Glass Hearts Broken Promises is geschreven door Kayla McCullough. De oorspronkelijke releasedatum was 04 januari 2024.

Het boek Glass Hearts Broken Promises is te koop als Paperback.

Glass Hearts Broken Promises bestaat uit 336 pagina’s. 

Glass Hearts Broken Promises is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken