1. Nederlandse boeken
  2. God is in des

God is in des

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. God is in des is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492108487. 

Specificaties God is in des

HoofdauteurMahmut Erciyas
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum28 maart 2023

Omschrijving van God is in des

"God is in des" is een boek dat diepgaand inzicht biedt in het alevitisme, het geloof van de grootste religieuze minderheidsgroep onder Nederlanders met Turkse roots. Terwijl de meeste Nederlanders bekend zijn met soennitische islam, blijft het alevitische geloof vaak onbekend terrein. Dit boek werpt licht op de alevitische visie op God, de mens en de natuur, en geeft ook een fascinerende kijk op hoe alevieten zich door de eeuwen heen hebben georganiseerd. De auteur, Mahmut Erciyas, presenteert vijfentwintig mystieke gedichten van alevitische dichters uit verschillende tijdperken, vertaald naar het Nederlands. Met bondige toelichtingen beantwoordt hij vragen over de geloofspraktijk en -leer van het alevitisme. Door middel van deze poëzie geeft Erciyas de lezer een diepgaand inzicht in de rijke tradities en overtuigingen van alevieten. Mahmut Erciyas is een historicus die is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Met zijn expertise en kennis brengt hij het alevitisme tot leven en biedt hij lezers een waardevolle bron van informatie. Of je nu geïnteresseerd bent in religie, geschiedenis of culturele diversiteit, "God is in des" is een boek dat je niet wilt missen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over God is in des

Het boek God is in des is geschreven door Mahmut Erciyas. De oorspronkelijke releasedatum was 28 maart 2023.

Het boek God is in des is te koop als Paperback.

God is in des bestaat uit 144 pagina’s. 

God is in des is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken