1. Nederlandse boeken
  2. Goeienavond Toos

Goeienavond Toos

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Goeienavond Toos is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 84 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038807010. 

Specificaties Goeienavond Toos

HoofdauteurHans Dorrestijn
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum11 december 2018

Omschrijving van Goeienavond Toos

Goeienavond Toos is een uniek product dat is samengesteld door de meester van de bitterzoete droefenis, Hans Dorrestijn. Deze verzameling bevat grappige teksten die doordrenkt zijn van ironie en een tragikomische ondertoon. Met een selectie van zijn meest humoristische stukken, vol met verhalen over huwelijks- en ander leed, biedt Goeienavond Toos een ontsnapping aan het alledaagse leven. Deze bijzondere verzameling bevat een scala aan geweldige nummers, variërend van het donkerzwarte Feestlied tot de bekende hits zoals Hema-worst en Chagrijnige wijven. Met elk liedje zie je de wereld door de ogen van Dorrestijn, waarbij hij zijn unieke kijk op het leven deelt. Of je nu op zoek bent naar een lach of een moment van herkenning, deze teksten zullen je zeker vermaken. Goeienavond Toos is niet zomaar een verzameling van grappige teksten. Het is een reis door de gedachten van Hans Dorrestijn, waarbij hij zijn publiek meeneemt op een avontuur vol humor en melancholie. Of je nu een fan bent van zijn werk of gewoon op zoek bent naar een nieuwe vorm van entertainment, dit product zal je zeker niet teleurstellen. Geniet van de hilariteit en het inzicht dat Goeienavond Toos te bieden heeft - het leven zal er zeker wat minder pijnlijk uitzien met een lied van Dorrestijn!

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Goeienavond Toos

Het boek Goeienavond Toos is geschreven door Hans Dorrestijn. De oorspronkelijke releasedatum was 11 december 2018.

Het boek Goeienavond Toos is te koop als Hardcover.

Goeienavond Toos bestaat uit 84 pagina’s. 

Goeienavond Toos is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken