1. Engelse boeken
  2. Grapefruit

Grapefruit

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Grapefruit is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 320 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780743201100. 

Specificaties Grapefruit

HoofdauteurYoko Ono
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2000

Omschrijving van Grapefruit

Terug in druk voor het eerst in bijna dertig jaar, hier is Yoko Ono's speelse, verrukkelijke, ondermijnende, verrassende boek met instructies voor kunst en voor het leven. Verbrand dit boek nadat je het hebt gelezen. - Yoko Een droom die je alleen droomt kan een droom zijn, maar een droom die twee mensen samen dromen is werkelijkheid. Dit is het beste boek dat ik ooit heb verbrand. - John. Deze heruitgave van het boek van Yoko Ono is een ware schat voor liefhebbers van kunst en avontuurlijke geesten. Met haar speelse en subversieve instructies neemt Ono je mee op een onvergetelijke reis. Dit boek is niet zomaar een boek, het is een beleving. Je wordt uitgedaagd om je eigen creatieve grenzen te verkennen en nieuwe manieren te ontdekken om kunst en leven te benaderen. Yoko Ono's boek is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een uitnodiging om samen te dromen. Want zoals John Lennon ooit zei: "Een droom die je alleen droomt kan een droom zijn, maar een droom die twee mensen samen dromen is werkelijkheid." Dit boek biedt de mogelijkheid om samen met anderen de kracht van verbeelding te ervaren en de werkelijkheid te transformeren. Dus laat je meevoeren door de creatieve genialiteit van Yoko Ono en ontdek de magie van Grapefruit. Maar wees gewaarschuwd, dit boek is niet bedoeld om stof te verzamelen op een boekenplank.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Grapefruit

Het boek Grapefruit is geschreven door Yoko Ono. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2000.

Het boek Grapefruit is te koop als Hardcover.

Grapefruit bestaat uit 320 pagina’s. 

Grapefruit is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken