1. Nederlandse boeken
  2. Grappig jammer

Grappig jammer

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Grappig jammer is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029093118. 

Specificaties Grappig jammer

HoofdauteurTim Hofman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 november 2019

Omschrijving van Grappig jammer

De Grappig Jammer is een briljante verrassing die je tijdens de feestdagen kunt geven. Deze ongelooflijke bundel is het geesteskind van niemand minder dan Tim Hofman. Het is een perfect cadeau voor iedereen die houdt van humor, verhalen en een tikkeltje absurditeit. In deze tweede bundel neemt Tim Hofman je mee op een avontuurlijke reis vol verrassende wendingen. Met zijn scherpe pen en unieke kijk op de wereld weet hij je keer op keer te verbazen. De Grappig Jammer zit boordevol verhalen die je laten lachen, nadenken en soms zelfs een beetje ontroeren. Maar deze bundel biedt meer dan alleen woorden op papier. Met de Grappig Jammer krijg je ook exclusieve toegang tot online content, zoals podcasts en video's, die je een nog diepere duik laten nemen in de creatieve geest van Tim Hofman. Bovendien bevat dit cadeau enkele verrassende extraatjes die je pas ontdekt wanneer je de Grappig Jammer in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf of iemand anders het perfecte cadeau voor de feestdagen. De Grappig Jammer van Tim Hofman is een bundel vol plezier, avontuur en verrassingen die je niet mag missen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Grappig jammer

Het boek Grappig jammer is geschreven door Tim Hofman. De oorspronkelijke releasedatum was 05 november 2019.

Het boek Grappig jammer is te koop als Hardcover.

Grappig jammer bestaat uit 96 pagina’s. 

Grappig jammer is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken