1. Engelse boeken
  2. Great Goddesses

Great Goddesses

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Great Goddesses is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781529104646. 

Specificaties Great Goddesses

HoofdauteurNikita Gill
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 september 2019

Omschrijving van Great Goddesses

Verwonder je over de krachtige gif van Medusa, de woeste toverkunsten van Circe en de opkomst van Athena boven Olympus, terwijl Nikita Gill majestueus de onvertelde verhalen van de levensbrengers, krijgers, scheppers, overlevenden en vernietigers verkent die de wereld hebben geschokt - de grote Griekse godinnen. In "Great Goddesses" neemt Gill je mee op een meeslepende reis door de mythische wereld van de Griekse godinnen, waarbij ze hun diepste geheimen en verborgen krachten onthult. Elk hoofdstuk brengt een nieuwe godin tot leven, met prachtige illustraties en betoverende poëzie die de essentie van hun wezen vastlegt. Ontdek de ongekende kracht van Hera, de godin van het huwelijk en de koningin van de hemel, en bewonder de moed van Artemis, de jageres en beschermer van de natuur. Gill weeft een fascinerend web van verhalen en beelden, waarbij ze de mythologie nieuw leven inblaast en de godinnen een stem geeft die lang ongehoord is gebleven. Met "Great Goddesses" breng je de mystieke wereld van de oude Griekse godinnen tot leven in je eigen huis. Dit boek is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een bron van inspiratie en empowerment. Ontdek de eeuwenoude wijsheid en de tijdloze schoonheid van deze godinnen, en laat je betoveren door hun verhalen, die net zo relevant zijn in de moderne wereld als in de oudheid. Voel de energie van de god.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Great Goddesses

Het boek Great Goddesses is geschreven door Nikita Gill. De oorspronkelijke releasedatum was 05 september 2019.

Het boek Great Goddesses is te koop als Hardcover.

Great Goddesses bestaat uit 256 pagina’s. 

Great Goddesses is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken