1. Engelse boeken
  2. Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows

Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780814347508. 

Specificaties Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows

HoofdauteurMargaret Noodin
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 september 2020

Omschrijving van Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows

De Great Lakes Books Series - Wat de Koolmees Weet is een betoverende verzameling gedichten die de natuur, geschiedenis, traditie en relaties verkent. Deze gedichten werpen een licht op de essentiële rol van de stam van de auteur, zowel in het verleden als in de hedendaagse wereld. Ze nodigen de lezer uit om deel te nemen aan een reis door tijd en ruimte, waarin de diepgaande band tussen mens en natuur wordt onthuld. Wat de Koolmees Weet is meer dan alleen een boek. Het is een krachtig gebaar naar de toekomst, waarin de Anishinaabemowin-taal en andere inheemse talen een bloei en heropleving ervaren. Deze gedichten bieden een brug tussen generaties en culturen, en stellen ons in staat om diepere verbindingen te leggen met de natuurlijke wereld om ons heen. Met levendige beschrijvingen en poëtische taal neemt deze boekenserie je mee op een reis vol verwondering en ontdekking. Het is een uitnodiging om de schoonheid van de Great Lakes-regio te ervaren en een dieper begrip te krijgen van de rijke inheemse tradities die erin verweven zijn. Of je nu een gepassioneerde natuurliefhebber bent, een geschiedenisfanaat of gewoon op zoek bent naar een inspirerende leeservaring, de Great Lakes Books Series - Wat de Koolmees Weet zal je zeker betoveren en inspireren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows

Het boek Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows is geschreven door Margaret Noodin. De oorspronkelijke releasedatum was 30 september 2020.

Het boek Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows is te koop als Paperback.

Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows bestaat uit 88 pagina’s. 

Great Lakes Books Series- What the Chickadee Knows is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken