1. Nederlandse boeken
  2. Guichelheil

Guichelheil

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Guichelheil is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 222 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038891101. 

Specificaties Guichelheil

HoofdauteurHuub van der Lubbe
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 mei 2010

Omschrijving van Guichelheil

Met trots presenteren wij het nieuwste album van Huub van der Lubbe, genaamd "Guichelheil". Deze Nederlandse rocklegende, bekend als de frontman van De Dijk, heeft zichzelf opnieuw overtroffen met dit meesterwerk. "Guichelheil" is een muzikale reis vol passie, diepgang en emotie. Huub van der Lubbe staat bekend om zijn treffende teksten en dit album is daar geen uitzondering op. Hij weet als geen ander gebeurtenissen, gevoelens en observaties op een herkenbare manier in woorden te vangen. Zijn poëtische en doordachte teksten nemen je mee naar een andere wereld, waarin je jezelf kunt verliezen en tegelijkertijd kunt vinden. Dit album bevat een mix van krachtige rocknummers en intieme ballades, waarbij Huub van der Lubbe zijn unieke stemgeluid volledig tot zijn recht laat komen. De nummers op "Guichelheil" zijn stuk voor stuk meeslepend en zorgen voor kippenvelmomenten. Met dit album bewijst Huub van der Lubbe dat hij nog steeds een bron van inspiratie is voor zowel zijn trouwe fans als voor een nieuwe generatie muziekliefhebbers. Mis deze unieke muzikale ervaring niet en laat je betoveren door de magie van "Guichelheil"!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Guichelheil

Het boek Guichelheil is geschreven door Huub van der Lubbe. De oorspronkelijke releasedatum was 01 mei 2010.

Het boek Guichelheil is te koop als Paperback.

Guichelheil bestaat uit 222 pagina’s. 

Guichelheil is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken