1. Nederlandse boeken
  2. Handgeschreven

Handgeschreven

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Handgeschreven is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 352 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025908881. 

Specificaties Handgeschreven

HoofdauteurHuub Oosterhuis
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum03 november 2020

Omschrijving van Handgeschreven

Huub Oosterhuis, een van de meest gerenommeerde dichters van Nederland, nodigt je uit om zijn unieke levensverhaal te ontdekken in zijn meesterwerk, genaamd "Handgeschreven". Dit betoverende boek is een monumentale verzameling van adembenemende gedichten, waarin Oosterhuis zijn leven met ons deelt op een manier die je diep zal raken. In dit prachtige werk neemt Oosterhuis ons mee op een ontroerende reis door zijn persoonlijke geschiedenis. Via zijn poëtische woorden en betoverende zinnen ontvouwt zich een verhaal dat ons raakt tot in de kern van ons wezen. Geloof, verbinding en liefde zijn enkele van de thema's die hij op meesterlijke wijze verkent, waardoor we een dieper begrip krijgen van de menselijkheid en de kracht van deze emoties. Wat dit boek zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen nieuwe en nooit eerder gepubliceerde gedichten bevat, maar ook dat Oosterhuis enkele van zijn eerdere werken opnieuw heeft bewerkt om ze nog krachtiger en intenser te maken. Dit geeft de lezer een unieke kans om de evolutie van de auteur door de jaren heen te ervaren en de verfijning van zijn artistieke talent te bewonderen. "Handgeschreven" is niet zomaar een boek, het is een waar kunstwerk dat je hart zal veroveren en je geest zal inspireren. Duik in de magische wereld van Huub Oosterhuis en laat je meevoeren door zijn betoverende wo.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Handgeschreven

Het boek Handgeschreven is geschreven door Huub Oosterhuis. De oorspronkelijke releasedatum was 03 november 2020.

Het boek Handgeschreven is te koop als Hardcover.

Handgeschreven bestaat uit 352 pagina’s. 

Handgeschreven is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken