1. Nederlandse boeken
  2. Handschrift

Handschrift

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Handschrift is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044635102. 

Specificaties Handschrift

HoofdauteurJean Pierre Rawie
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum19 september 2017

Omschrijving van Handschrift

Dit najaar kunnen poëzieliefhebbers hun hart ophalen met de langverwachte nieuwe dichtbundel van Jean Pierre Rawie, genaamd Handschrift. Na het immense succes van zijn vorige bundel, De tijd vliegt, maar de dagen gaan te traag, is deze nieuwe uitgave een ware traktatie voor de ziel. Rawie neemt ons mee op een ontroerende reis door zijn diepste gedachten en gevoelens, waarbij hij zijn meesterlijke vakmanschap tentoonspreidt in vormvaste en technisch perfecte gedichten. Handschrift is meer dan alleen een verzameling woorden op papier. Het is een weerspiegeling van de menselijke ervaring, met al zijn hoogte- en dieptepunten. Rawie weet als geen ander de juiste snaar te raken en zijn lezers te ontroeren. Met zijn rijke taalgebruik en scherpe observaties weet hij de essentie van het leven te vangen in prachtige verzen. Deze nieuwe dichtbundel biedt niet alleen een diepgaande kijk in het zielenleven van de dichter, maar ook een moment van bezinning voor de lezer. Rawie daagt ons uit om na te denken over onze eigen emoties, verlangens en angsten. Met Handschrift opent hij de deur naar een wereld van schoonheid en menselijkheid, waarin we onszelf kunnen verliezen en tegelijkertijd vinden. Mis deze unieke literaire ervaring niet en laat je betoveren door de betoverende poëzie van Jean Pierre Rawie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Handschrift

Het boek Handschrift is geschreven door Jean Pierre Rawie. De oorspronkelijke releasedatum was 19 september 2017.

Het boek Handschrift is te koop als Hardcover.

Handschrift bestaat uit 64 pagina’s. 

Handschrift is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken