1. Engelse boeken
  2. Hard Times Require Furious Dancing

Hard Times Require Furious Dancing

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hard Times Require Furious Dancing is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 165 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781608681884. 

Specificaties Hard Times Require Furious Dancing

HoofdauteurAlice Walker
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 augustus 2013

Omschrijving van Hard Times Require Furious Dancing

Beschrijving van het product: "Ondanks de tegenslagen en het verdriet dat we op deze aarde hebben meegemaakt, kunnen we nog steeds vasthouden aan schoonheid, vorm en ritme. Geen geringe prestatie in een wereld die zo uitdagend is als deze." In tijden van tegenspoed en moeilijkheden is het belangrijk om onze geest op te vrolijken en ons hart te laten dansen. Met 'Hard Times Require Furious Dancing' kunnen we ons verliezen in de kracht van muziek, dans en expressie. Dit prachtige product neemt je mee op een reis naar innerlijke bevrijding en vreugde, zelfs te midden van de moeilijkheden van het leven. Deze unieke collectie combineert inspirerende woorden met levendige en kleurrijke illustraties, waardoor het een echte visuele en emotionele ervaring wordt. Elk gedicht en elke afbeelding is met zorg samengesteld om een boodschap van veerkracht en hoop over te brengen. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een bron van inspiratie, 'Hard Times Require Furious Dancing' zal je zeker betoveren en je hart verlichten. Voel de kracht van woorden en beweging terwijl je jezelf onderdompelt in dit meesterwerk van creativiteit en positiviteit. Laat de dansende letters en levendige kleuren je ziel omarmen en je eraan herinneren dat schoonheid en vreugde altijd binnen handbereik zijn, zelfs in de moeilijkste tijden. Dans mee met de krachtige woorden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hard Times Require Furious Dancing

Het boek Hard Times Require Furious Dancing is geschreven door Alice Walker. De oorspronkelijke releasedatum was 27 augustus 2013.

Het boek Hard Times Require Furious Dancing is te koop als Paperback.

Hard Times Require Furious Dancing bestaat uit 165 pagina’s. 

Hard Times Require Furious Dancing is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken