1. Engelse boeken
  2. Healing Through Words

Healing Through Words

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Healing Through Words is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 320 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781398518797. 

Specificaties Healing Through Words

HoofdauteurRupi Kaur
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum27 september 2022

Omschrijving van Healing Through Words

Rupi Kaur, de bestverkopende auteur van de Sunday Times, presenteert met trots "Healing Through Words", een uniek product dat jou begeleidt in het schrijven van poëzie. Met haar eigen ontworpen oefeningen nodigt ze je uit om diep in jezelf te graven en thema's als trauma, verlies, hartzeer, liefde, familie, heling en zelfverwezenlijking te verkennen. Deze inspirerende gids is speciaal ontworpen om je te helpen bij het verwerken en transformeren van emoties door middel van het geschreven woord. Of je nu een doorgewinterde dichter bent of nog nooit een pen hebt aangeraakt, deze oefeningen creëren een veilige ruimte waarin je je creativiteit kunt laten stromen en je diepste gevoelens kunt uiten. Maar dit product biedt meer dan alleen schrijfoefeningen. Het is een holistische benadering van genezing en zelfontdekking. Naast de oefeningen bevat "Healing Through Words" ook persoonlijke verhalen, tips en inzichten van Rupi Kaur zelf. Ze deelt haar eigen ervaringen en moedigt je aan om je eigen reis van heling en zelfacceptatie te omarmen. Of je nu behoefte hebt aan emotionele genezing, creatieve expressie of gewoon een moment van zelfreflectie, "Healing Through Words" is jouw metgezel op deze reis. Laat je inspireren door de kracht van woorden en ontdek de helende kracht die in jou schuilt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Healing Through Words

Het boek Healing Through Words is geschreven door Rupi Kaur. De oorspronkelijke releasedatum was 27 september 2022.

Het boek Healing Through Words is te koop als Hardcover.

Healing Through Words bestaat uit 320 pagina’s. 

Healing Through Words is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken