1. Engelse boeken
  2. Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life

Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781501191138. 

Specificaties Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life

HoofdauteurCleo Wade
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum29 november 2018

Omschrijving van Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life

Een prachtig geïllustreerd boek van Cleo Wade - de kunstenaar, dichter en spreker die door New York Magazine de "Millennial Oprah" wordt genoemd - dat creatieve inspiratie en levenslessen biedt door middel van poëzie, mantra's en affirmaties, perfect voor fans van de bestseller "Milk & Honey". Trouw aan haar enorm populaire Instagram-account, brengt Cleo Wade haar ontroerende levenslessen naar "Heart Talk", een inspirerend, toegankelijk en spiritueel boek vol wijsheid voor de nieuwe generatie. Met meer dan honderdtwintig van Cleo's originele gedichten, mantra's en affirmaties, inclusief favorieten van fans en nog nooit eerder gepubliceerde, is dit boek een dagelijkse oppepper om je empowered en gemotiveerd te laten voelen. Met herkenbaar, praktisch en behapbaar advies, zoals "Harten breken. Zo komt de magie naar binnen" en "Schat, jij bent de sterkste bloem die ooit groeide, onthoud dat wanneer het weer verandert", is dit een draagbare, verkwikkende pauze voor je dagelijks leven. Bewaar "Heart Talk" naast je bed of in je tas voor een stimulerende boost van spirituele adrenaline die je kan helpen ontdekken en ontgrendelen wat je emotioneel belemmert. Maar dat is niet alles! Dit prachtige boek bevat ook nieuwe details en inzichten die je zullen verrassen en inspireren. Cleo Wade neemt je mee op een reis van zelfontdekking en groei, en helpt je om te gaan met de uitd.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life

Het boek Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life is geschreven door Cleo Wade. De oorspronkelijke releasedatum was 29 november 2018.

Het boek Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life is te koop als Hardcover.

Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life bestaat uit 224 pagina’s. 

Heart Talk Poetic Wisdom for a Better Life is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken