1. Nederlandse boeken
  2. Het bekende weg

Het bekende weg

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het bekende weg is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 100 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789491773792. 

Specificaties Het bekende weg

HoofdauteurMerel Morre
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 april 2018

Omschrijving van Het bekende weg

Laten we eerlijk zijn, afscheid nemen hoort bij het leven. Het is een onvermijdelijk proces waar we allemaal mee te maken krijgen. Of het nu gaat om het verlies van een geliefde, het vertrek van een vriend naar het buitenland, het vervliegen van dromen of het achterlaten van een vertrouwde omgeving, afscheid nemen brengt altijd een mix van emoties met zich mee. In de dichtbundel 'Het bekende weg' van Merel Morre wordt dit universele thema op een toegankelijke en poëtische manier verkend. Merel Morre, een getalenteerde dichteres geboren in 1977, staat bekend om haar treffende en beeldende gedichten. Met haar speelse taalgebruik weet ze de lezer te verrassen en aan het denken te zetten. In 'Het bekende weg' neemt ze ons mee op een reis door de wereld van afscheid. Ze beschrijft het verlies, zowel klein als groot, en de gevoelens van gemis en aanraking die hiermee gepaard gaan. Door haar scherpe en tegelijkertijd kwetsbare schrijfstijl weet ze keer op keer de essentie te raken en haar lezers te ontroeren. Naast haar succesvolle dichtbundels heeft Merel Morre ook samengewerkt met illustrator Maaike Hartjes aan de verjaardagskalender 'Lang zullen ze lezen'. Hierin worden bekende en minder bekende schrijvers geëerd en is Merel's talent als woordkunstenaar opnieuw te bewonderen. Met 'Het bekende weg' voegt Merel Morre.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het bekende weg

Het boek Het bekende weg is geschreven door Merel Morre. De oorspronkelijke releasedatum was 18 april 2018.

Het boek Het bekende weg is te koop als Paperback.

Het bekende weg bestaat uit 100 pagina’s. 

Het bekende weg is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken