1. Nederlandse boeken
  2. Het beloofde land

Het beloofde land

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het beloofde land is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 93 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020947687. 

Specificaties Het beloofde land

HoofdauteurWillem Wilmink
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 juli 2002

Omschrijving van Het beloofde land

"Het beloofde land" is een uniek kijk- en leesboek dat de poëzie van de bekende Nederlandse dichter Willem Wilmink samenbrengt met de prachtige schilderijen van Ton Schulten. Dit boek bevat talloze gedichten van Wilmink die nog nooit eerder zijn gepubliceerd, en worden geïllustreerd met de indrukwekkende schilderijen van Schulten, die bekend staat om zijn levendige kleurenpalet. De gedichten van Willem Wilmink onthullen zijn grote kracht om met slechts enkele woorden een prachtig en herkenbaar beeld op te roepen. Zijn eenvoudige taalgebruik en treffende beschrijvingen creëren een diepe emotionele connectie met de lezers. Daarnaast worden de gedichten prachtig ondersteund door de schilderijen van Ton Schulten, die geïnspireerd is door het afwisselende en geometrische landschap van Twente. Zijn zoektocht naar het perfecte licht en kleur is duidelijk zichtbaar in zijn werk, waardoor elke pagina van dit boek een visueel feestje is. "Het beloofde land" is niet alleen een boek, maar een kunstwerk op zich. Het combineert de schoonheid van poëzie en schilderkunst op een unieke manier en laat de lezers en kijkers genieten van de prachtige creaties van twee getalenteerde kunstenaars. Dit boek is een absolute must-have voor liefhebbers van literatuur en beeldende kunst, en biedt een onver.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het beloofde land

Het boek Het beloofde land is geschreven door Willem Wilmink. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juli 2002.

Het boek Het beloofde land is te koop als Hardcover.

Het beloofde land bestaat uit 93 pagina’s. 

Het beloofde land is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken