1. Nederlandse boeken
  2. Het dierlijkste van Dorrestijn

Het dierlijkste van Dorrestijn

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het dierlijkste van Dorrestijn is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038898575. 

Specificaties Het dierlijkste van Dorrestijn

HoofdauteurHans Dorrestijn
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum12 maart 2014

Omschrijving van Het dierlijkste van Dorrestijn

Hans Dorrestijn is niet zomaar een theaterman, zijn liefde voor dieren is oprecht. Sinds het begin van zijn carrière heeft hij een kleurrijke parade van dieren in zijn teksten verwerkt, variërend van konijnen tot wilde zwijnen en van bidsprinkhanen tot kroegtijgers. In "Het dierlijkste van Dorrestijn" vind je een verzameling van zijn gedichten en liedteksten over dieren: vogels, zoogdieren, insecten, reptielen en amfibieën. Dorrestijn wil ons laten zien dat het verschil tussen mens en dier minder groot is dan we denken: "Dieren zijn net mensen, maar dan met veren, vacht, schubben of slagtanden. Laten we allemaal ontroerd raken bij het aanschouwen van het elegante zeepaardje." Deze bundel biedt een unieke kijk op de wereld van de dieren, verteld met de typische humor en gevoeligheid van Dorrestijn. Zijn gedichten en liedteksten brengen de dierenwereld tot leven en laten ons nadenken over onze relatie met deze bijzondere wezens. De diversiteit aan onderwerpen en de levendige beschrijvingen zorgen ervoor dat je je helemaal kunt onderdompelen in de wereld van Dorrestijn. Of je nu een dierenliefhebber bent of gewoon houdt van mooie poëzie, "Het dierlijkste van Dorrestijn" is een must-have voor iedereen die graag geniet van de prachtige taal en de bijzondere verhalen die deze theaterman te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het dierlijkste van Dorrestijn

Het boek Het dierlijkste van Dorrestijn is geschreven door Hans Dorrestijn. De oorspronkelijke releasedatum was 12 maart 2014.

Het boek Het dierlijkste van Dorrestijn is te koop als Paperback.

Het dierlijkste van Dorrestijn bestaat uit 160 pagina’s. 

Het dierlijkste van Dorrestijn is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken