1. Nederlandse boeken
  2. Het is warm in de hivemind

Het is warm in de hivemind

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het is warm in de hivemind is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403120614. 

Specificaties Het is warm in de hivemind

HoofdauteurMaxime Garcia Diaz
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 juli 2021

Omschrijving van Het is warm in de hivemind

Stel je voor, je zit alleen achter je beeldscherm en staart er eindeloos naar. Wat gebeurt er dan met je lichaam? Wat voor glinsterende wereld ontvouwt zich tussen de puinhopen van de eenentwintigste eeuw? In de verbluffende debuutbundel "Het is warm in de hivemind" onderzoekt Maxime Garcia Diaz deze vragen. Haar gedichten zijn associatief, betoverend, ontwrichtend en wortelen diep in de digitale wereld, het vrouwelijke en het hedendaagse. Flarden van nieuwsberichten vermengen zich moeiteloos met academische theorieën en vergeten webpagina's uit het begin van dit millennium. In haar poëzie worden grenzen vloeibaar - tussen lichamen, talen, stemmen - en is niets zuiver. Deze bundel neemt je mee op een intrigerende reis door de krochten van de moderne samenleving. Het is een uitnodiging om je onder te dompelen in een wereld waarin alles mogelijk is. De gedichten van Maxime Garcia Diaz zijn als een blik in een parallelle realiteit, waarin de grenzen tussen de fysieke en digitale wereld vervagen. Je wordt meegesleept in een stroom van gedachten en emoties, gevoed door de krachtige taal van de dichter. "Het is warm in de hivemind" is een boek dat je raakt, dat je doet nadenken en je laat verwonderen. Het is een ode aan de complexiteit van het menselijk bestaan en de eindeloze mogelijkheden van de taal. Dit is geen gewone dichtb.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het is warm in de hivemind

Het boek Het is warm in de hivemind is geschreven door Maxime Garcia Diaz. De oorspronkelijke releasedatum was 15 juli 2021.

Het boek Het is warm in de hivemind is te koop als Paperback.

Het is warm in de hivemind bestaat uit 112 pagina’s. 

Het is warm in de hivemind is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken