1. Nederlandse boeken
  2. Het Licht roept in de nacht

Het Licht roept in de nacht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het Licht roept in de nacht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 86 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789023993018. 

Specificaties Het Licht roept in de nacht

HoofdauteurJoke Verweerd
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum27 oktober 2011

Omschrijving van Het Licht roept in de nacht

De betoverende bundel "Het Licht roept in de nacht" neemt je mee op een onvergetelijke reis door het aloude kerstverhaal. Met een sprankelende mix van nieuwe, verrassende woorden en een meeslepende schrijfstijl, brengt deze bundel het verhaal tot leven op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren. Vanaf de eerste pagina word je gegrepen door de krachtige woorden die de essentie van Kerstmis op een diepere laag raken. De auteur neemt je mee in de gebeurtenissen rondom de geboorte van Jezus, volgt de herders op weg naar de stal en laat je de magie van de sterrennacht voelen. Maar deze bundel gaat verder dan alleen het vertellen van het kerstverhaal. Het laat je ook nadenken over de betekenis van hoop, liefde en vergeving in ons eigen leven. Met prachtige details en levendige beschrijvingen, brengt "Het Licht roept in de nacht" de personages tot leven. Je zult je verbonden voelen met Maria en Jozef, hun vreugde en zorgen delen. En terwijl je de bladzijden omslaat, zul je betoverd worden door de symboliek en de diepere boodschap die in elk verhaal verborgen is. Deze bundel is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook een perfect geschenk voor je dierbaren tijdens de feestdagen. Laat je meevoeren door de betovering van "Het Licht roept in de nacht" en ontdek het kerstverhaal.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het Licht roept in de nacht

Het boek Het Licht roept in de nacht is geschreven door Joke Verweerd. De oorspronkelijke releasedatum was 27 oktober 2011.

Het boek Het Licht roept in de nacht is te koop als Hardcover.

Het Licht roept in de nacht bestaat uit 86 pagina’s. 

Het Licht roept in de nacht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken