1. Nederlandse boeken
  2. Het zout uit je ogen

Het zout uit je ogen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Het zout uit je ogen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789000367849. 

Specificaties Het zout uit je ogen

HoofdauteurMiriam Bruijstens
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum19 november 2019

Omschrijving van Het zout uit je ogen

In Het zout uit je ogen ontdek je een betoverende verzameling van ongeveer 30 gedichten die je meenemen op een reis door de complexe wereld van liefde en verlangen. Elk gedicht in deze unieke bundel is doordrenkt met emotie en brengt de lezer in contact met de diepste verlangens en gevoelens die gepaard gaan met verliefd worden en verliefd zijn. De gedichten worden prachtig afgewisseld met korte verhalen die hetzelfde universele thema verkennen. Deze verhalen nemen je mee op een ontdekkingsreis door de verschillende facetten van liefde, van het moment waarop de vonk overslaat tot het intense verlangen naar meer. Elke bladzijde is gevuld met woorden die je raken en je hart sneller doen kloppen. Met Het zout uit je ogen haal je een waar kunstwerk in huis, dat niet alleen zorgt voor momenten van diepe reflectie, maar ook een bron van inspiratie vormt. Of je nu zelf verliefd bent of gewoon wilt wegdromen bij de magie van liefde, deze bundel is een absolute must-have. Laat je meevoeren door de krachtige woorden en laat je hart verwarmen door de prachtige verhalen die je doen geloven dat alles mogelijk is wanneer het gaat om de liefde.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Het zout uit je ogen

Het boek Het zout uit je ogen is geschreven door Miriam Bruijstens. De oorspronkelijke releasedatum was 19 november 2019.

Het boek Het zout uit je ogen is te koop als Hardcover.

Het zout uit je ogen bestaat uit 64 pagina’s. 

Het zout uit je ogen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken