1. Nederlandse boeken
  2. Hier

Hier

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hier is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029549394. 

Specificaties Hier

HoofdauteurEva Gerlach
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum11 oktober 2022

Omschrijving van Hier

Hier: een poëtische reis die je meeneemt naar verschillende dimensies van het menselijk bestaan. Dit prachtig vormgegeven boek neemt je mee op een reis door de wereld van de zintuigen, gedachten en emoties. Het verkent de diepste geheimen van het leven en nodigt je uit om je eigen plek hier op aarde te ontdekken. In 47 adembenemende gedichten worden thema's als schaduw en licht, vasthouden en loslaten, ziekte en gezondheid, oorlog en vrede, en de eindigheid van het bestaan op indringende wijze belicht. De dichter neemt je mee door een labyrint van woorden en beelden, waarin je jezelf kunt verliezen en tegelijkertijd hervinden. Hier is niet zomaar een boek, het is een ervaring. De prachtige illustraties en de zorgvuldig gekozen woorden nemen je mee naar een andere wereld. Het is een uitnodiging om stil te staan bij de schoonheid en de complexiteit van het leven en om je eigen plek hier op aarde te omarmen. Laat je betoveren door de kracht van poëzie en laat je meevoeren op deze bijzondere reis door het lichaam en de ziel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hier

Het boek Hier is geschreven door Eva Gerlach. De oorspronkelijke releasedatum was 11 oktober 2022.

Het boek Hier is te koop als Paperback.

Hier bestaat uit 80 pagina’s. 

Hier is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken