1. Nederlandse boeken
  2. Hoe ik een bos begon in mijn badkamer

Hoe ik een bos begon in mijn badkamer

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hoe ik een bos begon in mijn badkamer is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 69 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463360173. 

Specificaties Hoe ik een bos begon in mijn badkamer

HoofdauteurMaartje Smits
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 april 2017

Omschrijving van Hoe ik een bos begon in mijn badkamer

In dit boek neemt Maartje Smits je mee op een verrassende reis naar haar badkamer, waar ze op onconventionele wijze een bos laat ontstaan. Met haar unieke kijk op de wereld en haar sprankelende schrijfstijl weet ze de lezer te betoveren. Het verhaal begint met een simpele gedachte: wat als je een bos zou kunnen creëren in je badkamer? Maartje Smits laat haar fantasie de vrije loop en neemt je mee in haar avontuurlijke experiment. Ze beschrijft op poëtische wijze hoe ze de natuur naar binnen haalt, met bomen die uit de douche groeien en planten die zich nestelen tussen de tandenborstels. Dit boek is niet alleen een pleidooi voor meer groen in ons leven, maar ook een ode aan de verbeelding. Maartje Smits laat zien dat je met een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen zelfs in de meest alledaagse ruimtes iets bijzonders kunt creëren. Haar verhaal wordt versterkt door prachtige illustraties en gedichten, die de lezer nog dieper meenemen in de magische wereld van het bos in de badkamer. Met "Hoe Ik Een Bos Begon In Mijn Badkamer" haal je niet alleen een inspirerend boek in huis, maar ook een stukje natuur. Laat je meeslepen door de betoverende woorden en beelden en ontdek zelf de schoonheid van een bos in het kleinste kamertje van het huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hoe ik een bos begon in mijn badkamer

Het boek Hoe ik een bos begon in mijn badkamer is geschreven door Maartje Smits. De oorspronkelijke releasedatum was 01 april 2017.

Het boek Hoe ik een bos begon in mijn badkamer is te koop als Paperback.

Hoe ik een bos begon in mijn badkamer bestaat uit 69 pagina’s. 

Hoe ik een bos begon in mijn badkamer is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken