1. Nederlandse boeken
  2. Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen

Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 72 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493059542. 

Specificaties Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen

HoofdauteurRegine Hilhorst
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 februari 2020

Omschrijving van Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen

"Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen" is een bijzonder boekje dat vol staat met gedeelde emoties. Het is een eerbetoon aan het leven van onze geliefden die ons ontvallen zijn. Dit boekje is gemaakt om te zuchten, te klagen, te schreeuwen of gewoon instemmend te knikken. Het gaat over het verdriet dat we allemaal kennen en de soms zinloze vraagtekens die we ons stellen. Het gaat over gebrokenheid en het verlangen naar heelheid, maar de vraag blijft hoe we dit kunnen bereiken. En ondanks alles gaat het leven gewoon door. Het laat zien dat de lente altijd weer terugkeert. Misschien biedt dit boekje wat troost en zorgt het ervoor dat je je minder alleen voelt. De dood verbindt ons. Deze bundel is daar een mooi voorbeeld van. Columnist Wies Sanders en dichter Regine Hilhorst kennen elkaar al meer dan dertig jaar, sinds ze buren waren. De afgelopen jaren kwamen ze elkaar steeds vaker tegen bij uitvaartplechtigheden van gemeenschappelijke kennissen. Wies begeleidde de uitvaarten en Regine droeg gedichten voor. Na het overlijden van hun buurvrouw Ans, besloten ze dat het tijd was om hun ervaringen rondom verlies te bundelen. Wies Sanders schrijft columns voor lokale kranten in de regio over haar werk als uitvaartbegeleidster en alles wat de dood met zich meebrengt. In haar columns schetst ze op indringende wijze de kwetsbaarheid van de mens. Regine Hilhorst is een.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen

Het boek Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen is geschreven door Regine Hilhorst. De oorspronkelijke releasedatum was 28 februari 2020.

Het boek Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen is te koop als Hardcover.

Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen bestaat uit 72 pagina’s. 

Hoe zeg je dag als je iemand niet kunt missen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken