1. Nederlandse boeken
  2. Hogere natuurkunde

Hogere natuurkunde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hogere natuurkunde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492928054. 

Specificaties Hogere natuurkunde

HoofdauteurEllen Deckwitz
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 september 2019

Omschrijving van Hogere natuurkunde

Bij het overlijden van haar Indische grootmoeder ontdekte Ellen Deckwitz (1982) dat ze de enige in haar familie is die haar levensverhaal te horen heeft gekregen. Hogere natuurkunde – deels reisverhaal, deels mythe, deels getuigenis – is het resultaat van de talloze gesprekken die Deckwitz in de jaren daarna voerde met mensen wier wortels ook in voormalig Nederlands-Indië liggen. Ze kwam erachter dat ze niet het enige kleinkind is dat een familiegeheim op haar schouders torst. In Hogere natuurkunde worden de lezers meegenomen op een meeslepende reis door de geschiedenis en cultuur van voormalig Nederlands-Indië. Deckwitz combineert haar persoonlijke verhaal met mythische elementen en levendige getuigenissen van anderen. Het resultaat is een unieke mix van verhalen en gedichten die doordrenkt is van verbeeldingskracht en moed. Dit boek is niet alleen ontroerend en geestig, maar ook confronterend. Deckwitz schetst op indringende wijze de gevolgen van de oorlog in voormalig Nederlands-Indië, die tot op de dag van vandaag doorwerken in de levens van miljoenen Nederlanders. Hogere natuurkunde is een werk dat de lezers zal raken en hun kijk op geschiedenis en identiteit zal veranderen. Met haar scherpe pen en diepgaande inzichten weet Deckwitz de complexiteit van het verleden op meesterlijke wijze te v.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hogere natuurkunde

Het boek Hogere natuurkunde is geschreven door Ellen Deckwitz. De oorspronkelijke releasedatum was 26 september 2019.

Het boek Hogere natuurkunde is te koop als Paperback.

Hogere natuurkunde bestaat uit 80 pagina’s. 

Hogere natuurkunde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken