1. Engelse boeken
  2. Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson’s Voice

Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 320 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781423650980. 

Specificaties Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice

HoofdauteurEmily Dickinson
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum12 februari 2019

Omschrijving van Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice

Onderdeel van een nieuwe verzameling literaire stemmen van Gibbs Smith, geschreven door en voor buitengewone vrouwen, om aan te moedigen, uit te dagen en te inspireren. Het product is genaamd "Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice". Deze prachtig samengestelde bundel bevat de complete gedichten van de legendarische dichteres Emily Dickinson, vertaald naar het Nederlands. Duik in de diepte van Dickinson's poëzie en ontdek haar unieke kijk op de wereld. Haar woorden omarmen de essentie van hoop, vreugde, verdriet en liefde. Met haar krachtige stem weet ze de lezers te raken en een scala aan emoties op te roepen. Deze uitgave is een eerbetoon aan haar literaire nalatenschap en een viering van vrouwelijke schrijvers die de kracht van woorden begrijpen. Deze bundel gaat verder dan alleen het verzamelen van gedichten. Het is een statement, een ode aan alle buitengewone vrouwen die hun stem willen laten horen. Het is een uitnodiging om jezelf te omarmen, je eigen verhaal te ontdekken en je eigen unieke stem te laten klinken. Laat je inspireren door de krachtige woorden van Emily Dickinson en voel de magie van haar poëzie resoneren in je ziel. "Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice" is een must-have voor elke liefhebber van poëzie en een tijdloos eerbetoon aan de kracht van literatuur.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice

Het boek Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice is geschreven door Emily Dickinson. De oorspronkelijke releasedatum was 12 februari 2019.

Het boek Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice is te koop als Hardcover.

Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice bestaat uit 320 pagina’s. 

Hope is the Thingh Feathers The Complete Poems of Emily Dickinson's Voice is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken