1. Engelse boeken
  2. I Have to Tell You Something

I Have to Tell You Something

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. I Have to Tell You Something is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 130 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780645545593. 

Specificaties I Have to Tell You Something

HoofdauteurZara Bas
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 juli 2022

Omschrijving van I Have to Tell You Something

"Ik Moet Je Iets Vertellen" is het eerste boek van Zara Bas waarin ze verschillende thema's verkent, zoals liefde, verlies, rouw, eenzaamheid en zelfwaardering. Met haar meeslepende schrijfstijl neemt ze de lezer mee op een emotionele reis door de diepten van het menselijk hart. Dit boek is een verzameling van intieme en krachtige stukken die rechtstreeks uit het hart van de auteur komen. Zara Bas weet als geen ander de complexiteit van de menselijke emoties te vangen en ze op een indringende manier over te brengen. Ze neemt je mee in haar wereld van liefde en verlies, waar je jezelf kunt verliezen en weer kunt vinden. "Ik Moet Je Iets Vertellen" biedt niet alleen troost en herkenning voor degenen die momenteel worstelen met deze thema's, maar ook een diep inzicht in de menselijke ervaring. Met haar heldere en doordringende woorden weet Zara Bas de lezer te raken en te inspireren. Dit boek is een absolute must-read voor iedereen die op zoek is naar zelfreflectie, emotionele groei en verlichting in donkere tijden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over I Have to Tell You Something

Het boek I Have to Tell You Something is geschreven door Zara Bas. De oorspronkelijke releasedatum was 05 juli 2022.

Het boek I Have to Tell You Something is te koop als Hardcover.

I Have to Tell You Something bestaat uit 130 pagina’s. 

I Have to Tell You Something is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken