1. Engelse boeken
  2. I Hope She Finds This

I Hope She Finds This

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. I Hope She Finds This is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 360 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524871130. 

Specificaties I Hope She Finds This

Hoofdauteurr.h. Sin
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 januari 2023

Omschrijving van I Hope She Finds This

Een zorgpakket, achtergelaten door r.h. Sin, ontdekt door jou. Dit is "Ik Hoop Dat Ze Dit Vindt". Dit unieke product is meer dan alleen een geschenk, het is een boodschap van hoop en bemoediging voor die speciale vrouw in jouw leven. Met zorg samengesteld door de befaamde auteur r.h. Sin, zal dit pakket haar hart verwarmen en haar eraan herinneren dat ze sterk en geliefd is. In deze prachtige verzameling vind je een verscheidenheid aan items die speciaal zijn gekozen om haar te inspireren en te motiveren. Van een persoonlijke brief van r.h. Sin zelf, tot aanmoedigende citaten en gedichten die haar ziel zullen raken, elk element is zorgvuldig geselecteerd om haar kracht te geven in moeilijke tijden. Daarnaast bevat het pakket ook enkele heerlijke traktaties om haar te verwennen en te laten ontspannen. "Ik Hoop Dat Ze Dit Vindt" is niet zomaar een cadeau, het is een gebaar van liefde en steun dat haar zal laten weten dat ze er niet alleen voor staat. Laat haar de verrassing en vreugde ervaren van het vinden van dit zorgpakket, zodat ze zich gewaardeerd en geliefd voelt. Geef haar de kracht om te blijven geloven in zichzelf en haar dromen na te jagen. Dit zorgvuldig samengestelde geschenk zal haar hart veroveren en haar dag maken, keer op keer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over I Hope She Finds This

Het boek I Hope She Finds This is geschreven door r.h. Sin. De oorspronkelijke releasedatum was 05 januari 2023.

Het boek I Hope She Finds This is te koop als Paperback.

I Hope She Finds This bestaat uit 360 pagina’s. 

I Hope She Finds This is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken