1. Engelse boeken
  2. I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition

I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 200 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524880798. 

Specificaties I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition

Hoofdauteurr.h. Sin
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 januari 2023

Omschrijving van I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition

In deze vernieuwde editie van "I Hope This Reaches Her in Time" presenteert r.h. Sin, de bestsellerauteur van The New York Times, een uitgebreide versie van zijn geliefde boek. Dit meeslepende werk neemt je mee op een reis door de diepten van menselijke emoties en verlangens, terwijl het de kracht van hoop en zelfliefde verkent. Deze herziene editie bevat extra hoofdstukken en gedichten die nog meer diepgang en betekenis toevoegen aan het originele werk. r.h. Sin's woorden raken de ziel en resoneren met iedereen die ooit de intense emoties van liefde, verlies, eenzaamheid en hoop heeft ervaren. Met zijn unieke en krachtige schrijfstijl weet hij de complexiteit van menselijke relaties en de zoektocht naar innerlijke vrede op een indringende manier over te brengen. "I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition" is niet zomaar een boek, het is een ervaring. Het is een bron van troost en inspiratie voor iedereen die ooit door moeilijke tijden is gegaan en hoop heeft gezocht. Of je nu een fan bent van r.h. Sin's eerdere werken of nieuw bent in zijn literaire universum, dit boek zal je hart raken en je laten reflecteren op de kracht van liefde en de veerkracht van de menselijke geest. Laat je meeslepen door de poëtische woorden en ontdek een wereld vol emotie en verlangen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition

Het boek I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition is geschreven door r.h. Sin. De oorspronkelijke releasedatum was 05 januari 2023.

Het boek I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition is te koop als Hardcover.

I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition bestaat uit 200 pagina’s. 

I Hope This Reaches Her in Time Revised Edition is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken