1. Engelse boeken
  2. I Wish I Knew

I Wish I Knew

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. I Wish I Knew is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781785303791. 

Specificaties I Wish I Knew

HoofdauteurDonna Ashworth
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 april 2022

Omschrijving van I Wish I Knew

I WISH I KNEW is een boek dat troost, zelfvertrouwen, zusterschap en acceptatie in de harten van jonge vrouwen brengt en ook relevant is voor jonge mannen. Dit boek neemt de lezers mee op een inspirerende reis van zelfontdekking en groei, waar ze zullen worden geïnspireerd en aangemoedigd om hun dromen na te jagen en zichzelf te omarmen zoals ze zijn. Met elk hoofdstuk biedt I WISH I KNEW waardevolle inzichten, diepe reflecties en praktische tips om jonge mensen te helpen bij het navigeren door de uitdagingen van het moderne leven. Het boek behandelt onderwerpen als zelfliefde, veerkracht, relaties, succes en persoonlijke groei. Met eerlijke en oprechte verhalen van inspirerende mensen uit verschillende achtergronden, is dit boek een bron van empowerment en begeleiding voor jonge mensen die hun eigen pad willen volgen. Daarnaast bevat I WISH I KNEW creatieve oefeningen, reflectievragen en interactieve elementen die de lezers uitnodigen om actief deel te nemen aan hun persoonlijke groei. Het boek is prachtig vormgegeven en bevat kleurrijke illustraties die de boodschap versterken en de lezers betrekken bij het verhaal. Met zijn toegankelijke schrijfstijl en inspirerende inhoud is I WISH I KNEW een must-read voor jonge mensen die op zoek zijn naar zelfontwikkeling, empowerment en betekenis in hun leven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over I Wish I Knew

Het boek I Wish I Knew is geschreven door Donna Ashworth. De oorspronkelijke releasedatum was 28 april 2022.

Het boek I Wish I Knew is te koop als Hardcover.

I Wish I Knew bestaat uit 192 pagina’s. 

I Wish I Knew is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken