1. Engelse boeken
  2. Idiot Verse

Idiot Verse

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Idiot Verse is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 66 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781908998842. 

Specificaties Idiot Verse

HoofdauteurKeaton Henson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2015

Omschrijving van Idiot Verse

Idiot Verse is een betoverend boek dat speelse illustraties combineert met gedichten over liefde, humor en het vieren van de hoogte- en dieptepunten van het leven als rondreizende muzikant. Dit boek is een ware ode aan singer-songwriters, in de traditie van grootheden als Leonard Cohen en John Lennon. Het vormt een persoonlijk notitieboek van de artiest, gericht aan zichzelf en de wereld, en zal vooral indruk maken op zijn vele fans. Deze unieke verzameling gedichten en illustraties neemt de lezer mee op een intieme reis door de gedachten en gevoelens van de artiest. Of je nu een gepassioneerde fan bent van zijn muziek of gewoon houdt van poëzie die raakt aan de essentie van het menselijk bestaan, Idiot Verse zal je zeker bekoren. De gedichten variëren van ontroerend en melancholisch tot grappig en speels, waardoor er voor ieder wat wils is. Bovendien bevat het boek nieuwe details over het leven als rondreizende artiest, waardoor je een kijkje achter de schermen krijgt en de uitdagingen en vreugdes van dit bijzondere bestaan beter kunt begrijpen. Idiot Verse is niet zomaar een boek, het is een kunstwerk dat je meeneemt op een emotionele rollercoaster en je raakt tot in het diepst van je ziel. Dus ga zitten, ontspan en laat je betoveren door de magie van Idiot Verse.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Idiot Verse

Het boek Idiot Verse is geschreven door Keaton Henson. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2015.

Het boek Idiot Verse is te koop als Paperback.

Idiot Verse bestaat uit 66 pagina’s. 

Idiot Verse is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken