1. Nederlandse boeken
  2. Ik heb een fiets gekocht

Ik heb een fiets gekocht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik heb een fiets gekocht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 82 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493168336. 

Specificaties Ik heb een fiets gekocht

HoofdauteurGershwin Bonevacia
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 december 2019

Omschrijving van Ik heb een fiets gekocht

"Ik heb een fiets gekocht" is een prachtige en inspirerende poëziebundel van de getalenteerde Gershwin Bonevacia. Deze bundel, die in eerste instantie in eigen beheer werd uitgegeven, is uitgegroeid tot een underground klassieker dankzij het persoonlijke verkoopproces van de auteur. Met zijn koffer vol boeken heeft hij maar liefst 5.000 exemplaren verkocht, wat de exclusiviteit en charme van deze bundel alleen maar versterkt. Met zijn benoeming tot stadsdichter van Amsterdam is de vraag naar "Ik heb een fiets gekocht" alleen maar toegenomen. Mensen waren nieuwsgierig naar de poëtische pareltjes die Gershwin Bonevacia te bieden heeft. Helaas raakte de voorraad al snel uitgeput. Maar nu is het moment aangebroken waarop zijn debuutbundel eindelijk in herdruk gaat. Met zorg is de inhoud herzien en heeft het boek een prachtige nieuwe vormgeving gekregen, waardoor het nog aantrekkelijker is om te lezen en te bewonderen. Met "Ik heb een fiets gekocht" haal je niet zomaar een boek in huis, maar een waar kunstwerk vol poëtische meesterwerken. De woorden en zinnen van Gershwin Bonevacia nemen je mee op een reis door emoties, gedachten en ervaringen. Elk gedicht is doordrenkt van betekenis en raakt de ziel op een unieke manier. Of je nu een poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe inspiratie, deze bundel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik heb een fiets gekocht

Het boek Ik heb een fiets gekocht is geschreven door Gershwin Bonevacia. De oorspronkelijke releasedatum was 02 december 2019.

Het boek Ik heb een fiets gekocht is te koop als Paperback.

Ik heb een fiets gekocht bestaat uit 82 pagina’s. 

Ik heb een fiets gekocht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken