1. Nederlandse boeken
  2. Ik juich voor jou

Ik juich voor jou

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik juich voor jou is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045115764. 

Specificaties Ik juich voor jou

HoofdauteurEdward van de Vendel
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum30 juli 2013

Omschrijving van Ik juich voor jou

In het boek "Ik juich voor jou" komen de prachtige illustraties van Wolf Erlbruch samen met de ontroerende gedichten van Edward van de Vendel. Deze unieke combinatie zorgt voor een meeslepende ervaring vol inspiratie en emotie. De illustraties van sportende dieren brengen de gedichten tot leven en nemen je mee in een wereld vol atleten en stuntelaars, kampioenen en verliezers. De gedichten in "Ik juich voor jou" zijn niet alleen bedoeld voor sporters en supporters, maar voor iedereen die een aanmoediging verdient. Of je nu een sportliefhebber bent of niet, dit boek zal je raken en laten zien dat ieder individu het waard is om aangemoedigd te worden. Laat je betoveren door de prachtige woorden en beelden en voel de kracht van steun en aanmoediging. Met "Ik juich voor jou" haal je niet alleen een boek in huis, maar een bron van inspiratie en positiviteit. Het is een perfect cadeau voor iemand die wel wat aanmoediging kan gebruiken of gewoonweg houdt van mooie gedichten en illustraties. Laat je onderdompelen in de wereld van sport en emotie, en voel de energie die uit de pagina's spat.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik juich voor jou

Het boek Ik juich voor jou is geschreven door Edward van de Vendel. De oorspronkelijke releasedatum was 30 juli 2013.

Het boek Ik juich voor jou is te koop als Hardcover.

Ik juich voor jou bestaat uit 48 pagina’s. 

Ik juich voor jou is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken