1. Nederlandse boeken
  2. Ik schrijf dus ik besta

Ik schrijf dus ik besta

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik schrijf dus ik besta is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 26 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789402128680. 

Specificaties Ik schrijf dus ik besta

HoofdauteurThomas Mulder
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 maart 2015

Omschrijving van Ik schrijf dus ik besta

Deze twee opkomende schrijvers hebben zichzelf bewezen door hun eigen dichtbundel, genaamd "Ik schrijf dus ik besta", uit te geven. Hun passie voor poëzie werd aangewakkerd door hun inspirerende leraar, Hanz Mirck, en nu hebben zij besloten om zelf de uitdaging aan te gaan en de kunst van het dichten te verkennen. Het resultaat is een adembenemende bundel die de lezer meeneemt op een reis vol emotie, schoonheid en diepere betekenis. "Ik schrijf dus ik besta" is een verzameling van gedichten die recht uit het hart komen. Deze jonge schrijvers hebben hun ziel blootgelegd en hun gedachten en gevoelens op papier gezet, met als doel de lezer te raken en te laten nadenken. De gedichten variëren van melancholisch en introspectief tot hoopvol en inspirerend, waardoor er voor elk moment en elke stemming iets passends te vinden is. Deze bundel is niet alleen een eerbetoon aan de kracht van woorden, maar ook aan de schoonheid van de jeugdige creativiteit. De schrijvers hebben hun eigen unieke stemmen gevonden en delen dit met de wereld, in de hoop anderen te inspireren om hun eigen creatieve pad te bewandelen. "Ik schrijf dus ik besta" is een meesterwerk dat de grenzen van de poëzie verlegt en een tijdloze boodschap van expressie en zelfontdekking overbrengt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik schrijf dus ik besta

Het boek Ik schrijf dus ik besta is geschreven door Thomas Mulder. De oorspronkelijke releasedatum was 26 maart 2015.

Het boek Ik schrijf dus ik besta is te koop als Paperback.

Ik schrijf dus ik besta bestaat uit 26 pagina’s. 

Ik schrijf dus ik besta is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken