1. Nederlandse boeken
  2. Ik trek mijn species aan

Ik trek mijn species aan

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik trek mijn species aan is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 68 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021456010. 

Specificaties Ik trek mijn species aan

HoofdauteurSasja Janssen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 april 2014

Omschrijving van Ik trek mijn species aan

"Ik trek mijn species aan" is een uniek product dat draait om het verlangen naar vernieuwing, het genot van het creëren en het bewust kapotmaken om vervolgens opnieuw te beginnen. Dit product is geïnspireerd door de liefde voor poëzie en verkent diepgaande vragen zoals: hoe moet ik leven en wie ben ik eigenlijk? Sasja Janssen, de briljante geest achter dit product, neemt ons mee op een emotionele reis. Met een sobere schrijfstijl weet ze ons te raken en te ontroeren. Ze bijt haar eigen soort uit, om vervolgens weer te kunnen loslaten en zich klaar te maken voor een nieuw avontuur. Dit is slechts het begin van wat belooft een boeiende en intrigerende bundel te worden. "Ik trek mijn species aan" gaat verder dan alleen het lezen van woorden. Het is een ervaring, een uitnodiging om mee te gaan in de gedachtewereld van Sasja Janssen en jezelf opnieuw uit te vinden. Dompel jezelf onder in de prachtige taal en laat je verrassen door de diepgang van haar woorden. Dit product is een must-have voor iedereen die houdt van literatuur en op zoek is naar nieuwe perspectieven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik trek mijn species aan

Het boek Ik trek mijn species aan is geschreven door Sasja Janssen. De oorspronkelijke releasedatum was 15 april 2014.

Het boek Ik trek mijn species aan is te koop als Paperback.

Ik trek mijn species aan bestaat uit 68 pagina’s. 

Ik trek mijn species aan is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken