1. Nederlandse boeken
  2. Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken

Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 62 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789081712637. 

Specificaties Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken

HoofdauteurJelaluddin Rumi
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 maart 2014

Omschrijving van Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken

Je staat daar, als een hoopje dor gras onder een stapel half dode takken. Je hebt eindeloos rondgerend, op zoek naar vervulling. Maar je bleef vastzitten in een gevoel van ontevredenheid. Langzaam verdween het leven uit je takken, de sappen droogden op. De takken vielen één voor één af, weggeblazen door een hevige herfststorm. Wat is er nog van je over? En dan komt Rumi. Als een vonk, als een windvlaag. Het dorre gras vliegt in brand en in een oogwenk laait er een hoog vuur op. Uit dat vuur word je opnieuw geboren. Rumi is de vonk, Rumi is de windvlaag. Rumi is het verlangen. Rumi blaast nieuw leven in je. Rumi schenkt nectar aan de dorstigen. Stel je voor dat je deze ervaring nu kunt vasthouden, elke dag. Het gevoel van vernieuwing, van een frisse start. Dat is wat dit product, genaamd "Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken", je belooft. Het is als een gids die je meeneemt op een reis door woorden en zinnen, om jezelf opnieuw uit te vinden. Het opent de deuren naar een wereld van expressie en betekenis. Met dit product ontdek je de kracht van taal en leer je hoe je het kunt gebruiken om jezelf te uiten en te verbinden met anderen. Het is een bron van inspiratie, een bron van leven. Dus laat het vuur in je ontbranden, laat Rumi je leiden naar een nieuwe man.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken

Het boek Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken is geschreven door Jelaluddin Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 01 maart 2014.

Het boek Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken is te koop als Paperback.

Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken bestaat uit 62 pagina’s. 

Ik vraag me af hoe ik ooit op het idee kwam taal te gebruiken is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken